Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, analist politic, vorbește despre GREȘEALA făcută de Klaus Iohannis și ar putea fi FATALĂ: 'S-au creat prea multe așteptări'

arhiva personala
Sarmiza Andronic

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au dat asigurări, de acum o săptămână, că starea actuală de urgență va fi ridicată de pe 15 mai. Sarmiza Andronic, analist politic, consideră că declarațiile date de cei mai importanți lideri politici au fost făcute prea devreme, iar românii ar putea profita de ele pentru a nu mai respecta distanțarea socială dinaintea datei promise, ceea ce s-ar putea dovedi fatal, pentru unii.

"Tema relaxărilor a fost aruncată în spațiul public mult prea devreme. Dacă se presupunea că vârful epidemiei la noi va fi de Paște, la cum se manifestă o parte din populație, cred că vârful va fi de 1 Mai. Am avut două săptămâni de Paște, pentru catolici și ortodocși, dar 1 Mai este pentru toată lumea și cred că mulți vor fi cei care vor încălca regulile. Cred, de asemenea, că ziua de 16 mai este foarte periculoasă și mulți nu vor înțelege ce înseamnă aceste relaxări, ele nefiind foarte bine definite de autorități. S-au creat prea multe așteptări pentru 15 mai și cred că asta este o mare greșeală.", a spus Sarmiza Andronic la Realitatea PLUS.

Citește și: Alertă! Școlile nu se mai redeschid în anul acesta școlar! Anunțul făcut de Klaus Iohannis! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.