Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic: Diana Șoșoacă a trecut la următorul nivel - nu se mai ceartă cu asupritorii poporului, ci și cu poporul!

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Sarmiza Andronic: Diana Șoșoacă a trecut la următorul nivel - nu se mai ceartă cu asupritorii poporului, ci și cu poporul!

Diana Șoșoacă a trecut la un alt nivel al acțiunii politice, a început să se certe și cu poporul care nu-i cântă în strună”, a declarat analistul politic Sarmiza Andronic, în cadrul unei emisiuni de televiziune, unde se dezbătea recentul incident dintre senatoarea S.O.S. și un cetățean din Brăila, care a apostrofat-o pentru simpatiile sale pro-ruse.

„Relativa popularitate de care se bucură Diana Șoșoacă se bazează, în cea mai mare măsură, pe discursul radical al acesteia îndreptat împotriva autorităților, pe asumarea rolului de un fel de Robin Hood modern, care mai ales îi apostrofează pe cei puternici, în apărarea celor slabi. Dar, dacă se abate de la acest drum, și începe să se certe nu doar cu guvernanții și colegii de Parlament, ci și cu oamenii care îndrăznesc să-i adreseze întrebări legitime, cred că va ajunge într-o fundătură”, a mai adăugat analistul, subliniind că înainte de a fi „Vocea Poporului”, Diana Șoșoacă este la rândul ei politician și trebuie să manifeste aceeași deschidere și aceeași transparență pe care le pretinde de la cei cu care se luptă.

„Ascensiunea AUR în sondajele de opinie arată că populismul devine o opțiune atractivă pentru formațiunile care doresc un succes rapid și facil, așa că ne așteptăm ca în perioada următoare politicieni ca Diana Șoșoacă sau George Simion să înceapă să se contreze între ei din ce în ce mai virulent, pentru a-și impune supremația în această zonă!”, a mai spus Sarmiza Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.