Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic, după dezvăluirile făcute de Raluca Turcan: 'Poate acum vom afla și ce s-a întâmplat cu banii împrumutați de Cîțu'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Raluca Turcan l-a acuzat pe Florin Cîțu că a luat din banii copiilor, alocând din fondurile de la alocații pentru a plăti pensiile. Turcan a spus că șeful său din partid și din guvern i-a mințit pe români și a șocat când a dezvăluit că România nu mai are bani ca să plătească pensiile.

Analistul Sarmiza Andronic este de părere că în perioada următoare, cu un ministru de la PSD la Finanțe, românii vor afla pe ce s-au cheltuit cele 60 de miliarde de euro împrumutate de guvernarea PNL.

Citește și: Raluca Turcan îi cere DEMISIA lui Florin Cîțu: 'Îţi imaginezi că nimeni nu se prinde de minciunile tale?'

"Nu am ascultat niciodată ce a spus dna Turcan. De ce aș asculta-o acum când mai are două zile de stat la minister? Dacă ea zice că nu mai sunt bani de salarii și pensii, iar specialiștii și responsabilii din noua Coaliție spun că sunt, nu am nicio problemă să-i cred. Cu atât mai mult cu cât Adrian Câciu este propunerea PSD pentru Ministerul Finanțelor, iar Marius Budăi propunerea pentru Ministerul Muncii. Poate acum vom afla și ce s-a întâmplat cu banii împrumutați de Cîțu și cum a administrat dna Turcan banii din ministerul pe care l-a condus. Vă reamintesc faptul că dl Cîțu a fost ministrul Finanțelor și că a refuzat de patru sau cinci ori să meargă în Comisiile parlamentare să ne spună pentru ce a împrumutat 60 miliarde de euro la dobânzi ucigătoare. În sfârșit, văd că propunerile PSD pentru ministere sunt persoane care nu sunt deloc străine de domeniile pe care urmează să le administreze. Pare că lucrurile au intrat în linie dreaptă", a spus Sarmiza Andronic la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.