Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic l-a convins pe Rareș Bogdan, după ce liderul PNL a fost încuiat cu întrebări: 'Puteți înțelege nevoia noastră de răspunsuri?'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Sarmiza Andronic, analist politic, a avut un schimb de replici cu Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, pe tema eșecului campaniei de vaccinare. Andronic i-a cerut lui Bogdan să îi convingă pe specialiștii care fac parte din comitetele care decid restricțiile și relaxările în România să comunice mai mult. Liderul liberal nu a putut răspunde la întrebările legate de situația sanitară și de obligativitatea vaccinării medicilor.

"Domnule Rareș Bogdan, înțeleg că nu puteți răspunde la întrebări, fiind om politic, dar dvs. puteți înțelege nevoia noastră de răspunsuri? Apelez la influența pe care o aveți, să îi convingeți pe cei care decid pentru noi, poate chiar pe domnul Arafat, că pe ceilalți din comisii nu-i cunoaștem, să comunice mai mult cu noi și să vină în fata presei. Specialiștii ăștia, cine or fi ei, trebuie să ne lămurească. Și, în al doilea rând, întrebați-i pe cei responsabili, poate dvs. îi cunoașteți, de ce personalul medical, totuși, nu dorește să se vaccineze? Cu acest personal vorbește cineva?", a spus Sarmiza Andronic la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.