Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sarmiza Andronic spune cum ar fi putut scăpa PNL de moțiunea de cenzură: 'La noi, opoziția a fost refuzată. PNL a jucat în nota sa electorală, politică'

rptv.ro
Sarmiza Andronic

Luni, PSD va depune a doua moțiune de cenzură împotriva lui Ludovic Orban, după ce prima, cea de la începutul lui februarie, a trecut cu 261 de voturi, un record în istoria democrației românești. Sarmiza Andronic, Analist politic, a explicat, la Antena 3, cum ar fi putut PNL să evite a doua demitere rușinoasă a premierului Orban.

”Nu s-ar fi ajuns la moțiune, dacă PNL dădea dovadă de responsabilitate și renunța la orgolii. PSD a vrut să-și asume responsabilitatea și a cerut, în nenumărate rânduri, să colaboreze cu puterea. De altfel, în toate țările europene, opoziția a colaborat cu puterea pentru gestionarea crizei. La noi, opoziția a fost refuzată. PNL a jucat în nota sa electorală, politică, încercând să-și asume tot. Deci, discursul despre iresponsabilitatea PSD nu e credibil.", a explicat Sarmiza Andronic.

Citește și: EXCLUSIV Am deslușit misterul! Cine sunt Ciprian Napi și Richard Rinu, ultimul fiind arestat pentru uciderea lui Emi Pian .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.