Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase oficiali ai clubului Barcelona au demisionat, nemulţumiţi de actuala conducere

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Şase oficiali ai clubului Barcelona au demisionat, nemulţumiţi de actuala conducere a clubului. Cei şase au recomandat să fie organizate cât mai curând alegeri în privinţa preşedinţiei clubului, anunță MEDIAFAX.

Cei şase oficiali care au ales să părăsească gruparea catalană au criticat conducerea clubului pentru că nu a ştiut cum să gestioneze un scandal mediatic şi nu a reuşit să facă faţă implicaţiilor pandemiei de coronavirus care a dus la tăierea a 70% din salariile jucătorilor.

Citește și: Se dă liber la plecarea din țară! Ministerul Transporturilor va întocmi o procedură pentru grupurile de lucrători sezonieri care pleacă din România spre alte țări

Cei şase membri ai conducerii clubului care au ales să demisioneze sunt Emili Rousaud, Enrique Tombas, Silvio Elias, Josep Pont, Jordi Calsamiglia şi Maria Texidor.

Aceştia i-au cerut preşedintelui Josep Maria Bartomeu să organizeze cât mai repede alegeri pentru preşedinţia clubului şi au fost nemulţumiţi de faptul că gruparea a angajat compania I3 Ventures pentru a monitoriza activitatea din mediul online a clubului.

„Am ajuns în acest punct pentru că nu am putut remedia felul în care clubul este condus să facă faţă provocărilor importante ce îl aşteaptă, mai ales în perioada post-pandemie. Ca un ultim serviciu adus clubului, recomandăm ca alegerile să aibă loc de îndată ce este posibil, astfel încât clubul să fie condus în cel mai bun mod posibil”, au scris cei şase oficiali într-o scrisoare adresată suporterilor.

Citește și: Violeta Alexandru nu își schimbă declarația privind dublarea alocațiilor și creșterea pensiilor

Deocamdată, preşedintele Josep Maria Bartomeu nu a avut nicio reacţie. Conducerea grupării a atras critici şi din partea suporterilor, dar şi din partea căpitanului Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.