Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase persoane reţinute în flagrant când vindeau 500 de grame de substanţe psihoactive

politia de frontiera
droguri otopeni
Poliţişti ai Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurori ai DIICOT i-au prins în flagrant delict pe cei şase suspecţi "în timp ce ar fi transportat, în vederea comercializării, 500 de grame de substanţe psihoactive, în judeţul Arad".

"Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, la imobile utilizate pentru săvârşirea activităţii infracţionale de către cele şase persoane bănuite, în judeţul Arad. În urma percheziţiilor, au fost descoperite, ridicate şi indisponibilizate trei cântare de mare precizie, o armă albă, mai multe telefoane mobile şi 6.750 de lei", a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Suspecţii au vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma audierilor. Ulterior, magistraţii Tribunalului Arad au dispus, pentru trei dintre ei, arestarea preventivă timp de 30 de zile, pentru "efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive". Ceilalţi trei au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.