Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şase răniţi, dintre care patru copii, într-un accident rutier, în Suceava

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Şase persoane, dintre care patru copii, au ajuns la spital, vineri, în urma coliziunii unui autoturism cu o autoutilitară pe raza localităţii sucevene Satu Mare, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, în sprijinul acestora ajungând şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

În accident au fost implicate şapte persoane, şase dintre acestea fiind transportate la spital, după ce salvatorii le-au evaluat starea de sănătate la locul accidentului. O femeie, în vârstă de 53 de ani, a suferit mai multe traumatisme mai severe, dar este conştientă şi cooperantă.

Poliţiştii suceveni urmează să efectueze cercetarea la faţa locului şi să stabilească cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.