Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sassuolo a învins-o pe Fiorentina, în Serie A

facebook.com
Serie A

Sassuolo, cu românul Daniel Boloca integralist, a învins sâmbătă seara cu 1-0 pe Fiorentina, într-un meci din etapa a a 19-a din Serie A.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Andrea Pinamonti în minutul 9. Cu 19 puncte, Sassuolo este acum pe locul 14, în timp ce Fiorentina este pe 4, cu 33 de puncte, potrivit Agerpres.

Pe Stadio Comunale Via del Mare, Lecce şi Cagliari au încheiat la egalitate, 1-1. Pentru gazde a marcat Valentin Gendrey (31), pentru oaspeţi Gaetano Oristanio (68). Lecce ocupă momentan locul 13, cu 21 de puncte, iar Cagliari este pe 17, cu 15 puncte.

Frosinone a cedat pe teren propriu în faţa lui Monza. 2-3. Oaspeţii au condus cu 3-0 până în minutul 56, punctând prin Dany Mota (18), Valentin Carboni (45) şi beneficiind de autogolul lui Matias Soule (55). Gazdele au redus din diferenţă prin golurile lui Abdou Harroui (56) şi Matias Soule (76, penalty). Frosinone a terminat cu un jucător mai puţin pe teren după ce Pierluigi Frattali a văzut cartonaşul roşu în minutul 75. Cu 19 puncte, gazdele sunt pe poziţia a 15-a din Serie A, Monza ocupând locul 10, cu 25 de puncte.

Aşa cum se ştie, în primele două partide ale rundei, Bologna şi Genoa au remizat, 1-1, iar Inter a învins pe Verona cu 2-1.

Etapa continuă cu partidele programate duminică.

Inter Milano, Juventus Torino şi AC Milan se află pe podium, cu 48, 43, respectiv 36 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.