Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Satu Mare: Microbuz blocat pe un drum inundat; trei pasageri au fost evacuaţi

Facebook
Breaking News

Trei persoane au fost evacuate, luni dimineaţa, dintr-un microbuz rămas blocat în apa laculului de la Călineşti Oaş, care a ieşit pe un drum comunal, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare.

"În această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Someş' al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină la evacuarea unei autoutilitare, marca Mercedes Sprinter, care a rămas împotmolită din cauza ieşirii barajului din matcă, a lacului Călineşti Oaş. A intervenit Punctul de lucru Turţ cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, cu 3 cadre militare şi Serviciul SVSU Călineşti Oaş cu un buldoexcavator cu cupă din dotarea primăriei. La operaţiunea de salvare a luat parte şi domnul primar, Birtoc Vasile Dinu. Cele trei victime blocate în autoturism au fost evacuate fără a necesita îngrijiri medicale", precizează sursa citată.

Primăria Călineşti Oaş atrage atenţia participanţilor la trafic să respecte traseul drumurilor publice şi să nu aleagă drumurile vicinale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.