Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sătulă să mai îndure bătăile, o femeie din Neamţ i-a tăiat jugulara soțului. A fost arestată pentru crimă

cotidianul
politia nu treceti

Sătulă să mai îndure bătăile, o femeie din Neamţ i-a tăiat jugulara soțului. A fost arestată pentru crimă

Sătulă să fie maltratată încontinuu, o femeie din Neamţ a recurs la un gest necugetat. Şi-a ucis soţul, acesta fiind înjunghiat cu cuţitul. Judecători au decis ca autoarea să fie arestată preventiv.

Crima s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 2 iulie 2023, în comuna Docha, la domiciliul conjugal al soţilor. În urma unui conflict, acuzata, care are 49 de ani, a reacţionat violent, folosind un cuţit, iar leziunile provocate au provocat, în scurt timp, decesul bărbatului de 53 de ani.

Conform PRO TV, citat de adevarul.ro, primarul localităţii a declarat că certurile între cei doi erau destul de dese, femeia fiind bătută cu regularitate şi ameninţată cu moartea. În momentul omorului, se pare că bărbatul era băut. După ce l-a înjunghiat cu cuțitul, autoarea a fost cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, solicitând ajutor medical.

Înainte de acest lucru, nemţeanca i-ar fi spus soacrei că soţul a avut o tentativă de suicid

Înainte de acest lucru, nemţeanca i-ar fi spus soacrei că soţul a avut o tentativă de suicid. Ancheta declanşată a infirmat această ipoteză, stabilindu-se că a fost vorba despre un omor. În urma cercetărilor, femeia a fost reţinută de un procuror, iar pe 3 iunie a fost arestată preventiv la Tribunalul Neamţ.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ în dosar nr. 436/P/2023. Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 3.07.2023 şi până la data de 1 august 2023 inclusiv, a inculpatei D.M., cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor“, conform instanţei menţionate.

Recent, într-un caz oarecum similar, judecătorii de la Tribunalul Neamţ au decis ca Elena R., o femeie de 44 de ani, din localitatea Sagna, să execute o pedeapsă de 10 ani de închisoare. Aceasta a avut o relaţie extraconjugală cu un consătean mai în vârstă, în etate de 62 de ani, pe care îl mai vizita din când în când.

Pe 3 decembrie 2022, pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit o ceartă. Cu o oră înainte de miezul nopţii, conflictul verbal a degenerat, iar nemţeanca, mamă a doi copii, a reacţionat violent şi i-a tăiat bărbatului gâtul cu cuţitul. Victima a avut mai multe lovituri în torace, dar mortale au fost cele din zona gâtului, una secţionându-i jugulara.

Despre acest caz, procurorul Marius Ianuş, fost purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, declara: „Martorii spun că l-ar fi vizitat frecvent, ea spune că nu aveau nici un fel de relaţie. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a fost găsit cu patru-cinci plăgi înjunghiate, însă cea din zona cervicală i-a fost fatală“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.