Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Saudiții nu l-au convins nici pe Donald Trump pe subiectul uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi: 'Nu sunt mulţumit de ceea ce am auzit'

trump semneaza

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că ''nu este mulţumit'' de explicaţiile autorităţilor de la Riad în legătură cu moartea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, relatează AFP.

"Nu sunt mulţumit de ceea ce am auzit", a declarat Trump jurnaliştilor la Casa Albă. "Vom şti în curând mult mai mult", a adăugat el, scrie agerpres.ro.

Jamal Khashoggi, un jurnalist critic la adresa puterii de la Riad, a fost ucis pe 2 octombrie la consulatul Arabiei Saudite din Istanbul. Potrivit oficialilor şi mass-mediei din Turcia, corpul jurnalistului a fost dezmembrat după acest asasinat premeditat şi executat de o echipă de 15 persoane. După ce iniţial a susţinut că Khashoggi a părăsit în viaţă consulatul, Riadul a recunoscut că jurnalistul a fost ucis, afirmând însă că este vorba despre o 'operaţiune neautorizată' de puterea saudită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.