Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Saul ”Canelo” Alvarez a renunțat la titlul WBO la categoria semigrea

elheraldoslp.com.mx
Saul Alvarez

Pugilistul mexican Saul ”Canelo” Alvarez (29 de ani) a renunțat la titlul WBO la categoria semigrea pentru a se conforma regulilor impuse de Organizația Mondială de Box (WBO), potrivit Mediafax.

”Știu că realizările mele din ring au adus mândrie fanilor mei și țării mele. M-am bucurat mult timp de relația mea cu WBO și apreciez tot ce fac pentru a păstra și a îmbunătăți lumea boxului. Această decizie permite organizației WBO să pună în joc regulat centura mondială la categoria semigrea și totodată îmi permite mie să întâlnesc în ring cei mai buni adversari, indiferent de categoria de greutate”, a anunțat Canelo Alvarez, conform ESPN.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

Această înțelegere vine odată cu promisiunea celor de la WBO că îi va acorda privilegiul mexicanului de a deveni pretendentul numărul 1 la centura oricărei categorii de greutate își dorește să lupte.

Canelo Alvarez este deținătorul titlului WBA, IBF și The Ring la categoria mijlocie și a centurii WBA la categoria supermijlocie. Pugilistul a câștigat centura WBO la categoria semigrea în luna noiembrie după ce l-a învins prin knockout pe Sergey Kovalev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.