Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCADE numărul persoanelor în carantină și în autoizolare

www.brasovultau.ro
centru carantina

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.009 de persoane, în scădere cu 242 față de vineri. Alte 26.159 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală, cu 1.251 mai puține decât la ultima raportare, anunță Guvernul României, prin Grupul de Comunicare Strategică.

218 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 10.635. Cele mai multe cazuri sunt în judeţul Suceava - 2.499, urmat de Bucureşti - 1.150. Până în prezent, au fost înregistrate 575 de decese, iar 2.890 de persoane au fost declarate vindecate.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până în 25 aprilie, în România au fost confirmate 10.635 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.890 au fost declarate vindecate şi externate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.