Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandrii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat dat dispărut, după ce un avion de pasageri a ratat pista și s-a prăbușit în Oceanul Pacific

www.ziardecluj.ro
scafandri

Scafandrii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat dat dispărut după ce un avion de pasageri a ratat pista și s-a prăbușit săptămâna trecută în apele Oceanului Pacific, în apropierea aeroportului de pe insula Weno din Statele Federate ale Microneziei, au anunțat autoritățile locale, scrie Mediafax.

Air Niugini, compania căreia îi aparținea aeronava, a transmis după accidentul aerian produs vineri că toate cele 47 de persoane aflate la bordul avionului au fost evacuate, însă a anunțat ulterior că un pasager este dat dispărut, informează postul CBS.

Tahawar Durrani, directorul general al Air Niugini, a comunicat că scafandrii care cercetau epava avionului au descoperit luni trupul neînsuflețit al pasagerului dat dispărut.

Citește și: Autoritățile spaniole au dezmembrat o reţea jihadistă prezentă în 17 închisori

Până în acest moment nu a fost stabilită cu exactitate cauza accidentului, însă informațiile disponibile sugerează că vremea nefavorabilă și vizibilitatea scăzută au condus la producerea incidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.