Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandrii au localizat rămăşiţe umane în distrugătorul american intrat în coliziune cu un petrolier

www.rt.com
USS John S. McCain distrugîtor navă americană

Scafandrii care îi caută pe cei zece marinari americani dispăruţi în urma coliziunii între un distrugător al Marinei militare a SUA (US Navy) şi un petrolier sub pavilion liberian, luni, în largul Singapore, au localizat rămăşiţe umane în interiorul navei americane, a anunţat amiralul Scott Swift, comandantul Flotei americane a Pacificului, transmit AFP, Reuters şi DPA. 'Scafandrii au localizat rămăşiţe (umane) în compartimentele inundate, în timpul căutărilor de marţi', le-a declarat reporterilor amiralul Swift, la baza navală Changi din Singapore, unde nava avariată este andocată.

US Navy lucrează în prezent şi la identificarea unui cadavru găsit de Marina malaeziană, pentru a stabili dacă acesta aparţine unuia din cei zece dispăruţi, a mai precizat Swift. Distrugătorul USS John S. McCain şi petrolierul Alnic MC s-au ciocnit luni, în timp ce nava americană se îndrepta spre Singapore, într-un exerciţiu de rutină, conform Agerpres.

Aceasta a fost a doua coliziune între o navă militară americană şi un vas comercial în zona Pacificului în ultimele trei luni, ceea ce l-a determinat pe şeful operaţiunilor Marinei americane, amiralul John Richardson, să ordone o 'pauză operaţională' pentru întreaga flotă SUA şi o 'examinare cuprinzătoare' a Flotei a 7-a americane din Pacific.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.