Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scafandrii din Alba caută o persoană care a intrat la scăldat în lacul Oasa și nu s-a mai întors

www.isubif.ro
scafandrii scăldat

Scafandrii caută o persoană care „a intrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la scăldat în lacul Oasa și nu s-a mai întors”. La fața locului se află două autospeciale pentru scafandri, o barcă de căutare și o ambulanță SMURD, anunță ISU Alba.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine pe lacul Oasa pentru căutarea unei persoane înecate, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, conform agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

„În cursul serii trecute (vineri spre sâmbătă - n.red.), ISU Alba a fost solicitată prin apel 112 să intervină pe lacul Oasa pentru căutarea unei persoane „intrată la scăldat care nu s-a mai întors la mal". Pe parcursul nopții în zona au fost mobilizate forțe ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sugag și echipaj de Jandarmi Montani”, conform sursei citate.

Sâmbătă dimineața Detașamentul de Pompieri Albă Iulia a început intervenția de căutare / scufundare, pentru această misiune fiind chemați în sprijin doi scafandri de la ISU Mureș și ISU Cluj.

În total la față locului au fost dislocate două autospeciale pentru scafandri, încadrate cu patru scafandri autonomi, o barcă de căutare și o ambulanță SMURD B2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.