Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scalefocus, dezvoltatorul bulgar de software şi servicii digitale, a fost premiat pentru dispozitivul pentru nevăzători şi persoane cu deficienţe de vedere

coe.int
bulgaria

Scalefocus, dezvoltatorul bulgar de software şi servicii digitale, a câştigat Grand Stevie Award la cea de-a 19-a ediţie a Premiilor anuale internaţionale de afaceri, fiind nominalizat la categoria "cel mai bine evaluat produs nou sau serviciu", cu dispozitivul şi aplicaţia SoundVision pentru nevăzători şi persoane cu deficienţe de vedere, a anunţat marţi compania.

Compania descrie SoundVision ca fiind "un dispozitiv accesibil de mărimea unei palme şi uşor de utilizat, care îmbunătăţeşte mobilitatea şi stilul de viaţă al persoanelor cu deficienţe de vedere. Împreună cu o aplicaţie mobilă, completează bastonul alb standard şi îi ajută pe utilizatori să devină mai activi şi mai independenţi, oferind informaţii în timp reale despre zona înconjurătoare", potrivit Agerpres.ro.

Compania bulgară a câştigat, de asemenea, Premiul Gold Stevie pentru cea mai bună soluţie de tehnologie medicală.

Directorul general, Ivan Ivanov, a spus că Scalefocus a dezvoltat dispozitivul de la idee la design până la software şi hardware.

Proiectul SoundVision este sprijinit de granturile norvegiene 2014-2021, ca parte a Programului de dezvoltare a afacerilor, a inovării şi IMM-urilor din Bulgaria. Alţi parteneri sunt Norsk Regnesentral, Adaptor Hjelpemidler din Norvegia şi Foundation Synergia din Bulgaria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.