Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu DESCINDERE - Poliția a reclamat Farmacia Catena la ANPC pentru înșelăciune

www.sokant.ro
politia nu treceti

Este scandal unic în țară la Brașov. Poliția Română a reclamat farmacia Catena la ANPC pentru că refuză să elibereze o serie de medicamente compensate, deși lanțul de farmacii a câștigat o licitație prin care este obligat să furnizeze servicii medicale către poliție.

Citește și:  INCREDIBIL Dincă le-a mărturisit colegilor din arest că rămășițele din pădurea din Caracal nu aparțin Luizei

"Comisarii de la Protecția Consumatorului au fost chemați de polițiștii brașoveni să verifice un lanț de farmacii care a câștigat o licitație la nivel național pentru a asigura servicii medicale personalului MAI, atât cel activ cât și rezerviștilor. Farmacia Catena, căci despre ea este vorba refuza să le elibereze polițiștilor o serie de medicamente compensare, deși se asumase prin contract să facă acest lucru. Angajații farmaciei, le spunea polițiștilor că au magazinul pe stoc, dar că trebuie să-l achite, dacă doresc să-l achiziționeze.

Exasperați, oamenii legii au cerut ajutorul comisarilor ANPC Brașo, conduși de Sorin Susanu, care au descins în urmă cu puțin timp la farmacia Catena de pe strada Toamnei", anunță brașovștiri.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.