Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu înjurături ca la ușa cortului în Primăria Capitalei: viceprimarul își recunoaște limbajul licențios

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Aurelian Bădulescu

Consilierul USR Ana Ciceală îl acuză pe viceprimarul Aurelian Bădulescu că a înjurat-o în cadrul Comisiei de sănătate de la Primăria Capitalei, de marți. Aurelian Bădulescu recunoaște că a înjurat-o, atât verbal cât și în scris, pe procesul verbal de participare la Comisie.

Citește și: SONDAJ Avangarde - Cei mai iubiți oameni de televiziune: surprize în preferințele românilor

„Doamna Firea a preferat să-l trimită pe domnul Bădulescu în ședința Comisiei și să nu-și asume responsabiltiatea pentru situația de la Maternitatea Giulești, care mi se pare foarte gravă și despre care întreb de două săptămâni. Domnul Bădulescu a preferat să nu-mi răspundă la întrebări, ocolind răspunsul timp de o oră aproape, în fel și chip. Iar la sfârșitul ședinței s-a enervat și a reacționat după cum s-a văzut în procesul verbal. Scrisul a fost metoda elegantă de la sfârșitul injuriilor prin care și-a exprimat același punct de vedere. Nu mă intimidează astfel de injurii din partea domnului Bădulescu, nici pe subiectul Maternității Giulești, nici pe subiectul companiilor municipale”, a declarat, miercuri, Ana Maria Ciceală.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a recunoscut că a înjurat-o pe Ana Ciceală, atât verbal cât și în scris, pe procesul verbal. Incidentul de la Comisia de Sănătate de la PMB a fost făcut public, prima dată, pe Facebok de parlamentarul USR Mihai Goțiu.

„Așa cum ați observat, domnul Goțiu s-a urcat pe acea ființă gingașă care este doamna Ciceală și a venit să spună cum că eu nu am avut igiena bucală necesară. Așa este, după 45 de minute, atunci când am consumat toate elementele de discuție cu numita Ciceală, parte a filmului de scurt metraj USR, a trebuit să umblu la registrul popular de înjurături. Întotdeauna mă caracterizează lucrurile pe care mi le asum”, a declarat și viceprimarul Aurelian Bădulescu.

De altfel, Bădulescu a continuat tensiunile și miercuri, la ședința CGMB, când l-a invitat pe consilierul Ciprian Ciucu „afară, pe hol, la smardoială”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.