Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu Programul Casa Verde. Sute de oameni stau la cozi inca de trei zile

casa 2

Programul "Casa Verde" prin care persoanele fizice si juridice primesc bani de la stat pentru instalarea de panouri solare este reluat luni dupa cinci ani de pauza. In mai multe judete din tara oamenii s-au asezat la cozi in fata Agentiilor de Mediu sa fie siguri ca prind finantare.

In Mehedinti, sute de oameni s-au asezat la coada inca de vineri. Au dormit in frig sau au stat la rand cu schimbul ca sa poata primi bani pentru panouri solare, potrivit TVR. In judetul Dolj, circa 300 de dosare vor primi finantare, conform sumelor alocate, asa ca oamenii s-au grabit sa se inscrie pe liste de asteptare. 

La Buzau, aproximativ 200 de persoane erau la coda in fata Agentiei pentru Protectia Mediului Buzau, in noaptea de duminica spre luni, pentru a depune dosarele. Coada a inceput sa se formeze duminica seara, scrie news.ro.

Peste 100 de persoane s-au asezat la coada, luni de dimineata, la sediul Agentiei de Protectia Mediului (APM) Mures, pentru a depune dosarele pentru programul "Casa Verde", unii oameni stand la rand inca de duminica seara, potrivit Agerpres. Cozi de sute de persoane sunt si la Agentiile de Mediu din Ploiesti, Sibiu, Salaj, Neamt si Vaslui, potrivit sursei citate.

Cei care vor finantare prin programul Casa Verde pot depune dosarul la Agentiile de Mediu pana pe 24 octombrie. Bugetul alocat pentru intreaga tara este de 94 de milioane de lei, din care 60 de milioane sunt destinate populatiei si 34 de milioane persoanelor juridice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.