Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL cu unul dintre cei mai CONTROVERSAȚI liberali: S-a certat cu Adrian Ursu, la Antena 3, după ce angajații săi au vrut să dea cu mașina peste funcționari

A fost scandal la Antena 3, între fostul deputat Marin Anton, fost la PDL, acum liderul PNL Giurgiu, și Adrian Ursu! Totul a pornit după ce postul de televiziune a prezentat imagini revoltătoare în care un angajat al lui Anton a intrat, intenționat, cu mașina într-un grup de funcționari.

La mijloc ar fi niște camioane care transportau cereale pentru firma liberalului, spun surse Antena 3. Unul dintre camioane a fost oprit la un control și s-a descoperit că era încărcat peste limita legală.

Citește și: O nouă alertă dată în România! Lidl retrage aceste produse de pe piață .

În timpul verificărilor, însă, unul dintre angajați a încercat să dea cu mașina peste funcționarii care făceau verificările. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Marian Anton a afirmat că grâul transportat de camionul oprit în trafic de cei de la Drumuri aparține unei firme în care fiul său este unul dintre acționari, iar oprirea a fost abuzivă.

Anton a declarat că angajații săi nu au comis nicio ilegalitate și, în ciuda probelor video, spune că aceștia nu au încercat să calce pe nimeni cu mașina. ”Spuneți numai bazaconii, iar eu trebuie să vă corectez.”, i-a zis Anton lui Ursu, care i-a replicat că ”trebuie să ieșiți din hazna, vă pițigăiați vocea și de aceea se aude foarte greu”.

Citește și: Gabriel Oprea mai are doar o șansă! Anunțul făcut de jurnalista Emilia Șercan .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.