Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu vuvuzele în handbalul feminin - Rapid a ieșit la atac și acuză mizeriile făcute de CSM București

csm vuvuzele

CSM București a învins-o într-o manieră dramatică pe Rapid în derby-ul din handbalul feminin, 27-26 iar la câteva ore de la încheierea partidei de la București, clubul din Giulești a emis un comunicat în care a felicitat echipa victorioasă, dar a acuzat conducerea CSM-ului de anumite practici care par desprinse din sportul amator, notează gsp.ro.

Rapid acuză că CSM-ul a anunțat un ”sold out fals”, pentru a împiedica susținătorii echipei giuleștene să vină la meci într-un număr mai mare, că a avut un comportament lipsit de respect față de oficialii clubului și că a creat ”artificial” un mediu în care galeria ”vișinie” să nu se poată facă auzită.

”Felicitări CSM pentru victorie, rușine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi!

Ați anunțat SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Ați arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, făcând un ping pong permanent cu ei în ceea ce privește locurile pentru aceștia. Majoritatea au fost scârbiți de tot acest circ cu biletele, fiți bucuroși că toți au stat în peluză, începând cu președintele Bogdan Vasiliu!

Ați cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deși o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse.

Ați strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate ați putut aduna în voi!

Ați câștigat, probabil, și titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!

Mulțumim tuturor rapidiștilor prezenți la meci, mulțumim Peluza Nord - Rapid București pentru susținere, ne cerem scuze în numele CSM pentru tot ce s-a întâmplat astăzi în tribune. Noi mergem înainte, fiți convinși că iubirea față de un club de tradiție nu depinde de rezultate și de vuvuzele!”, se arată în comunicatul Rapidului.

CSM București a luat o opțiune serioasă pentru câștigarea titlului grație victoriei cu Rapid, care, în ciuda poziției din claament, era principala contracandidată.

După 14 etape, CSM București este lider, cu 40 de puncte, urmată în clasament de Bistrița, 34 de puncte, Râmnicu Vâlcea, 32 de puncte, și Rapid, 31 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.