Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dana Budeanu, scandal cu Apele Române: 'La Mamaia, niște imbecili au făcut plajă derdeluș'. Replica primită: 'Tot felul de 'amețite' își dau cu părerea'

captura Facebook
Dana Budeanu

După ce Dana Budeanu i-a numit imbecili pe cei care au reabilitat plaja din Mamaia Nord, transformând-o în derdeluș, deputatul Bogdan Bola, fostul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, răspunde „amețitelor~ care își dau cu părerea despre acest proiect de stopare a eroziunii costiere, cu fonduri europene. După ce a aflat că plaja din Mamaia Nord s-a lărgit, cu nisip adus în mare, și că, în plus, aceasta a fost înălțată, Dana Budeanu i-a ironizat în mediul virtual pe reprezentanții Administrație Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, considerându-i imbecili pe cei care au gândit și realizat o plajă-derdeluș.

„La Mamaia, niște imbecili au făcut plajã derdeluș, trebuie să urci cu telecabina ca să ajungi pe plajă! Vă dați seama, cu toate alea, colăcele, bărcile, umbrela, geanta amețitei, urci cu telecabina ca să te trimită după aia nevasta ta să-i iei porumb de pe faleza pe care ajungi doar dacă se pun bare d-alea de pompieri și cobori opărit între picioare! Ca să știți la vara la mare!

PS: Nicăieri pe globu` pământesc nu există așa imbecili ca la noi! Atenție, să vă luați și troti electrice, tot la spinare, că de la bar la apă sunt 150m, faci 10-15 minute frumos, cu alea în spinare! PS2: Voi ați văzut că s-a sesizat cineva în acest sens? Nu! Cardu de înțepat de boala lu Calache merge și la telecabina de la Mamaia?“, scria Dana Budeanu pe pagina de rețea de socializare.

VIDEO - Percheziții în București și Ilfov la rechinii imobiliari: 6 persoane săltate de mascați

Deputatul Bogdan Bola, fostul director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, a reacționat și s-a declarat mândru că a luat parte la un proiect de o asemenea anvergură și că „amețitele“ care comentează trebuie să știe cine a l-a realizat.

„Dimineața, pe un soare cu dinți, cu o briză de-ți îngheța sufletul în tine, lucrările de stopare a eroziunii costiere sunt în plină desfășurare. Fiind ultima mea săptămână de lucru la A.B.A.D.L., pot spune doar că mă simt mândru că am luat parte, chiar și pentru puțin timp, la un proiect de o asemenea anvergură și că am cunoscut niște oameni cu adevărat deosebiți.

Iar în timp ce tot felul de „amețite” își dau cu părerea despre cum ar fi trebuit realizat acest proiect uriaș, permiteți-mi doar să vă subliniez entitățile care au pus umărul la elaborarea unicului proiect al României prin care s-au câștigat noi teritorii:

  • Halcrow – cea mai mare companie de consultanță în inginerie din Regatul Unit, cu filiale în toată lumea,
  • Arcadis, fondată în 1888- cea mai mare companie de consultanță în dezvoltare sustenabilă din Olanda cu proiecte în toată lumea,
  • Artelia – firmă de consultanță și inginerie din Franța, succesorul Institutului Hidraulic Francez, reunind cei mai buni specialiști francez,
  • DHI – Institutul de Hidraulică din Danemarca. Vârf de lance în cercetarea și proiectarea marină și costieră,
  • Royal Boskalis Westminster NV – una dintre cele mai vechi și mari companii specializate în mediul marin costier,
  • Administrația Națională Apele Române – reunește cei mai buni specialiști în protecție costieră și ape ai României.

Cam atât am avut de spus despre treaba asta…“, a comentat și Bogdan Bola pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.