Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal de proporții în PNL! Daniel Zamfir, despre colegii săi: 'Urâtă mai e TRĂDAREA'! Despre o colegă spune că a fost PARAȘUTATĂ

pnl.ro
pnl sigla

Președintele Comisiei Economice din Senatul României, senatorul Daniel Zamfir, a lansat pe pagina sa de Facebook un atac devastator la adresa unor colegi din PNL. Zamfir a lansat un atac la adresa unei parlamentare PNL, Iulia Scântei, despre care spune că a fost ”parașutată”, și la adresa lui Romulus Burlacu. În plus, el în critică dur și pe Florin Câțu.

”URATA MAI E TRADAREA…
Azi am trecut prin Comisiile reunite, economica și de Buget-Finante legea care limitează profiturile uriașe ale recuperatori și da posibilitatea consumatorului să-și răscumpere bunul executat.

Citește și: Lovitură NEAȘTEPTATĂ pentru Sebastian Ghiță: Fostul deputat trebuie să scoată din buzunar o sumă imensă

Din pacate, nu mă simt deloc confortabil cu ceea că singurii care s-au opus au fost doi colegi de ai mei de la PNL, asta in condițiile in care foarte multi PNL-isti au semnat inițiativa.

E vorba de Iulia Scantei, de la Iași, doamna care a făcut poteca la arhiva aia SIPA cu carte sunt șantajați multi judecatori astăzi și care a fost parașutată înainte de alegeri pe liste neavând nicio treabă cu PNL, iar celălalt e Romulus Bulacu de la Vâlcea.

A lipsit azi din echipa de trei care au votat totul in favoarea băncilor și a recuperatorilor și împotriva consumatorilor, dl Florin Citu, mai nou apărătorul BNR, al băncilor, al IFN-urilor și în general al ideii că cei tâlhăriți până acum , n-au avut noroc în viață…”, a scris Zamfir.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.