Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal de proporții la Real Madrid: Trei fotbaliști ai clubului au fost arestaţi pentru distribuirea unei înregistrări video sexuale cu un minor

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Poliţia spaniolă a arestat trei jucători de la Real Madrid pentru că ar fi distribuit un videoclip cu caracter sexual în care apare un minor, a anunţat joi un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Reuters.

Arestările au loc într-un moment dificil în fotbalul spaniol, pe fondul acuzaţiilor de abuz sexual la adresa fostului şef al federaţiei de fotbal, Luis Rubiales, care a sărutat-o pe buze pe Jenni Hermoso luna trecută, declanşând un val de indignare împotriva sexismului şi a comportamentului macho în Spania, conform news.ro

Cotidianul El Confidencial a relatat anterior, citând surse din cadrul anchetei, că jucătorii arestaţi sunt de la academia de tineret, echipa a doua şi echipa a treia, iar cazul a pornit de la o plângere depusă la 6 septembrie în Insulele Canare de către mama victimei minore.

Potrivit presei, subiectul principal al anchetei este un jucător de la Real Madrid C - a treia echipă a clubului spaniol - care şi-ar fi înregistrat relaţia sexuală cu victima de 16 ani. Postul de radio Cadena SER a relatat că relaţia a fost consensuală.

Ceilalţi doi jucători ar fi distribuit videoclipul fără consimţământul minorului prin intermediul aplicaţiei de mesagerie mobilă WhatsApp, au relatat El Confidencial şi Cadena SER.

Toţi trei au fost reţinuţi joi dimineaţă la Madrid, fiind suspectaţi de comiterea unei infracţiuni cunoscute în dreptul penal spaniol sub numele de "dezvăluirea de secrete de natură sexuală".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.