Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal după derby-ul Băniei și acuzațiile lui Adrian Mititelu - CCA: protocolul VAR a fost respectat

frf.ro
fotbal var

Comisia Centrală a Arbitrilor susține că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la o fază a meciului U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Ulterior, oficialii clubului U Craiova 1948 au contestat decizia în urma căreia s-a acordat penalti pentru formația Universitatea Craiova, anunță mediafax.

Președintele CCA, Kyros Vassaras, a anunțat luni că protocolul VAR a fost respectat în urma fazei în care brigada de arbitri a acordat penalti în prelungirile primei reprize.

„În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia”, a anunțat Kyros Vassaras pe portalul FRF.

Partida dintre cele două echipe din Craiova s-a disputat duminică seara. În urma scandalului, CCA a anunțat că va face plângere la comisiile ligii de fotbal.

„CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, a precizat Vassaras.

Arbitrul Istvan Kovacs a acordat lovitură de la 11 metri după un henț comis de Bahassa. Jucătorul a susținut că a lovit mingea cu capul, iar colegii săi au protestat. În urma fazei, Universitatea Craiova a înscris al doilea gol. Această fază a fost contestată  și de patronul FC U Craiova 1978, Adrian Mititelu. Scorul final al partidei U Craiova 1948 – Universitatea Craiova a fost 1-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.