Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal după Steaua - Craiova: 'Reghecampf a sărit să mă bată'

www.digisport.ro

S-a lăsat cu scandal după meciul dintre Steaua și Craiova de pe Național Arena. Lui Laurențiu Reghecampf nu i-a ajuns victoria în fața oltenilor. Antrenorul roș-albaștrilor a fost acuzat că la sfârșitul partidei l-a înjurat și a sărit să-l bată pe președintele oltenilor, Marcel Popescu.

Citește și: Gică Hagi, ATAC DUR la adresa lui Vochin: O să stai la coadă să-i ceri autograf lui Ianis

”A fost ceva incredibil la vestiare. Ieșim, îi felicitasem pe băieți că s-au dăruit. Nu concep și nu puteam să cred ce s-a întâmplat în zona mixtă, când antrenorul Stelei înjură ca la ușa cortului, își permite să dea ca ultimul boschetar cu capul. Îl vede Viorel Ilinca, observatorul de la Ligă, și nu îi vine să creadă, injura printre dinți, golănește.

Să vină antrenorul Stelei să nu fie oprit de nimeni și să se comporte în felul ăsta și verbal și cu tentativa de a sări la bătaie, nu se poate. Era un eveniment în care el până la plecare e antrenorul echipei Steaua și eu președintele Craiovei. Exista speculații, dar eu nu îmi permit să jignesc în timpul serviciului.

A ieșit, a început să înjure. Zona mixtă este între vestiare. A început să înjure, a venit și a vrut să lovească. A venit Viorel Ilinca, Reghe, te rog să te liniștești. Lucrurile au luat-o razna”, a spus Popescu la Digi Sport.

”M-a înjurat până acum, a pus toată galeria să mă înjure tot meciul. N-are voie aici. De ce nu dă interviul în altă parte? Să vă explice cum m-a înjurat”, au fost vorbele lui Reghecampf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.