Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL Eugenie Bouchard le cere milioane de euro celor de la US Open

Sports Illustrated
Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard continua procesul in care le cere despagubiri in valoare de cateva milioane de dolari organizatorilor de la US Open. Canadianca a alunecat in vestiar in timpul US Open 2015 si i-a dat in judecata pe organizatori, dupa ce a fost nevoita sa faca o pauza de cateva saptamani.

La aproape doi ani de la acel incident, partile s-au intalnit in incercarea de a pune punct conflictului, insa nu s-a ajuns la un acord. Avocatul canadiencei a plecat nervos de la intalnire si a sustinut ca tot regresul din ultimul an si jumatate este cauzat de acea accidentare. Mai mult, avocatul Benedict Morelli mai spune ca Bouchard e foarte afectata, desi pe contul sau de Instagram publica doar imagini in care zambeste sau apare in ipostaze provocatoare, conform ziare.com.

"Genie e foarte activa pe retelele de socializare si pare foarte bine deoarece este o femeie tanara, foarte frumoasa, insa va spun ca lipsa rezultatelor are legatura cu lipsa de incredere, cu durerile fizice si emotionale cauzate de acea accidentare. Va spun ca cineva va plati scump! Acea situatie a afectat-o foarte mult. Sunt jucatori care, daca-i scoti din ritm, nu-si mai revin niciodata", a spus avocatul lui Bouchard, citat de Tennis World USA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.