Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL și vorbe grele la 'Românii au talent': 'E făcătură'! Cine a ajuns în finala de la PRO TV - VIDEO

juriu romanii au talent

Așa cum e și normal, cea mai vizionată emisiune TV din istoria României are și fani, dar și critici! Primii sunt cei mai numeroși, dar a doua categorie e cea mai vocală. După cea de-a treia semifinală a emisiunii „Românii au talent”, de la PRO TV, au apărut și vorbele grele la adresa juraților, dar și a celor care realizează show-ul.

Amelia Uzun şi Ana Cernicova, mamă şi fiică, au fost primele trimise în finală, iar apoi au început să curgă criticile pe rețelele de socializare. ”E făcătură, nu e corect!” au strigat, scandalizați, unii dintre cei care s-au uitat la emisiune. Argumentul lor: chiar dacă mama și fiica ei nu au prezentat un număr extraordinar, ele au fost alese pentru motivul emoțional.

Citește și: Pe cine urăște enorm Mircea Badea: ”Eu o urăsc pe viață. Eu o urăsc aproape inuman, capacitatea mea de a urî este infernală”

Pentru celălalt loc în finală s-au bătut dansatorul Emil Rengle și duetul Laura Bişoc şi Grigore Luca, cei care au cântat piese de-ale lui Dan Spătaru şi Mirabela Dauer. Juriul a decis că Emil Rengle merită să ajungă în finală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.