Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal IMENS după venirea noului antrenor la FCSB: 'Toţi au fugit când a fost vorba de greu. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională'

Inquam Photos / Octav Ganea
teja

Mihai Teja i-a înfuriat pe șefii celor de la Gaz Metan când i-a anunțat că va pleca la FCSB. Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, s-a arătat dezamăgit de decizia lui Teja, iar conform regulamentului, dacă oficialii de la Mediaș vor dori pot să-l suspende pe antrenor pentru că încă se află sub contract cu ei, informează gsp.ro.

"Ce să vorbiţi cu mine? Nu vreau să intru în nicio discuţie, în niciun joc pe acest subiect. Pentru că nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mihai Teja mai are jumătate de an contract cu noi, plus încă unul şi încă nu s-a discutat nimic legat de plecare. Am dovedit în 40 de ani de fotbal cine sunt şi nu mi se pare normal ca noi să fim trataţi aşa. Nu vreau să fiu actor într-un astfel de film. Nu vreau să fiu nici în Stan şi Bran, nici în Charlie Chaplin. Noi ne chinuim aici cu cel mai mic buget din istorie şi trebuie să o scoatem la capăt. Toţi au fugit când a fost vorba de greu", a declarat, supărat, Mărginean la TV Digi Sport.

Citește și: Elena Udrea are INTERZIS să revină în România - Cum s-a ajuns aici

Mărginean s-a luat și de Gigi Becali: "Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap! Credem că meritam măcar un telefon din timp, să ne spună ce are de gând. Nu? Aşa cum spuneam, refuz să analizez acest subiect, o voi face atunci când va fi cazul."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.