Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL imens în Germania: Datele personale a mii de oameni, publicate pe internet

hacker

Datele personale a peste 2.000 de participanți la congresul partidului populist Alternativa pentru Germania (AfD), care are loc în acest week-end la Stuttgart, au fost publicate în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Internet. Unul dintre cei doi lideri ai AfD, Jorg Meuthen, a anunțat duminică dimineața reluarea dezbaterii, cerând guvernului german să arate "la fel de multă fermitate în privința site-urilor de extremă stânga cât a arătat în privința celor de extremă dreapta".

Citește și: Război total în Afganistan: Lovitura care i-a destructurat din temelii pe talibani

Publicată la ora 00:01 (22:01 GMT) de un utilizator necunoscut, lista, care conține peste 2.000 de nume, adrese, conturi de e-mail, numere de telefon și carduri de membri ai AfD, putea fi încă văzută duminică dimineața pe site-ul Indymedia. Partidul populist Alternativa pentru Germania, care potrivit sondajelor a devenit a treia forță politică din Germania cu 12 până la 14% din intențiile de vot, este contestat din cauza derivelor sale de extremă dreapta, trecând de la o poziție anti-euro la una anti-refugiați, apoi la una islamofobă, anunță Agerpres.

Citeşte şi: Un copil de manelişti, prins în flagrant de poliţişti: Ce făcea în centrul Capitalei

Sâmbătă, deschiderea celui de-al cincilea congres a fost perturbată de peste o mie de militanți de extremă stânga, care au încercat să blocheze accesul la locul reuniunii, la sud de Stuttgart. Circa 500 dintre aceștia au fost reținuți câteva ore și trei polițiști au fost răniți ușor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.