Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens în Italia: Juventus Torino ar avea legături cu MAFIA

Juventus

Campioana Italiei, Juventus Torino, a dezminţit joi într-un comunicat că ar avea legături cu mafia, informează France Football.

Juventus Torino a publicat acest comunicat după ce în presă au apărut informaţii despre o posibilă infiltrare a mafiei pe stadionul său. Clubul a răspuns astfel unor articole în care numele său era asociat grupării mafiote 'Ndrangheta.

Potrivit unor articole, 'Ndrangheta ar fi pătruns în grupurile de ultraşi, revânzând biletele oferite de club, pentru a face bani''. Juventus a dezminţit categoric aceste informaţii. "Juventus Torino şi preşedintele său Andrea Agnelli, în lumina articolelor publicate în aceste zile, anunţă că clubul a însărcinat echipa sa juridică să-i apere onoarea şi respectabilitatea. Procurorul din Torino a iniţiat - şi a încheiat de curând - un studiu despre unele familii considerate ca aparţinând 'Ndrangheta, care ar fi comis infracţiuni împotriva unor persoane şi a unor bunuri, încercând să infiltreze unele activităţi ale lui Juventus. Niciun angajat sau persoană înscrisă la club nu a făcut vreodată obiectul unei anchete a justiţiei. Se înţelege de asemenea de la sine că, în deplinul respect al anchetei şi al anchetatorilor, clubul a cooperat din plin pentru a proteja confidenţialitatea anchetelor. În ceea ce priveşte justiţia sportivă, societatea a demonstrat deja voinţa sa de a coopera activ", se arată în comunicat, conform Agerpres.

Juventus, campioana ultimelor cinci ediţii din Serie A, este în cursă spre un nou titlu de campioană, fiind lider în acest moment, la începutul returului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.