Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens în Pakistan: Populaţia a cerut să se facă dreptate după ce o fetiţă de 8 ani a fost violată, omorâtă şi aruncată la gunoi

socant

Mii de pakistanezi au manifestat joi pentru a cere să se facă dreptate în cazul unei fetiţe de 8 ani care a fost violată, omorâtă şi apoi aruncată la gunoi, relatează agenţia DPA. Tineri din şcoli, colegii şi universităţi s-au alăturat unor militanţi ai societăţii civile şi avocaţi la protestele împotriva crimei ce a avut loc în oraşul Kasur, din provincia Punjab (centru), conform Agerpres. Poliţia a găsit trupul fetiţei pe un morman de gunoi în mijlocul oraşului marţi, la o săptămână după ce a fost răpită, a afirmat şeful poliţiei locale, Zulfikar Ahmed. La autopsia care a avut loc miercuri s-a constatat că fetiţa a fost violată, apoi omorâtă prin ştrangulare în urmă cu cel puţin şase zile, a adăugat el.

Protestele care au izbucnit miercuri în oraş au continuat şi joi, când o mulţime furioasă a luat cu asalt un spital şi reşedinţa privată a unui deputat local, a afirmat un oficial al poliţiei, Iftikhar Ahmed.

În cursul unor manifestaţii care au avut loc din Karachi (sud) până în Peshawar (nord-vest), studenţii au cerut pedeapsa cu moartea pentru autorul crimei. ''Vrem ca vinovatul să fie spânzurat în public, pentru ca nimeni să nu mai îndrăznească să comită în viitor o astfel de crimă'', declara o mamă la protestul din Peshawar la postul de televiziune Dunya.

Potrivit lui Iftikhar Ahmed, în Kasur au avut loc anul trecut circa zece incidente similare, cu minori răpiţi, violaţi şi ucişi. El a precizat că testele ADN în cazul ultimei victime şi în cazurile precedente sugerează că în spatele mai tuturor crimelor se află ''un asasin în serie bolnav mintal''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.