Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens în summitul lui Iohannis: 'Juncker a dat un semnal de o gravitate nemaiîntâlnită în istoria diplomației U.E.'

ebu.eu
Dancila Juncker

Fostul șef ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, reacționează după ce premierul Dăncilă a ratat întâlnirea cu şeful Comisiei Europene. Diaconu afirmă că Jean Claude Juncker „a dat un semnal de o gravitate nemaiîntâlnită în istoria diplomației U.E.” prin refuzul de a o întâlni pe „unealta Infractorului Național, penibila prim-ministru Dăncila”.

„Europa civilizata si Sluga Infractorului national!

Cu o suta de zile înainte de preluarea de catre România a presedintiei Consiliului Uniunii Europene (de la 01 Ianuarie 2019), domnul Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a dat un semnal de o gravitate nemaintalnita în istoria diplomației U.E.

A refuzat sa o întalneasca în salonul oficial al aeroportului Băneasa pe unealta Infractorului National, penibila prim-ministru Dancila. Adica pe cea de la care dl Juncker primise cu ceva timp înainte o epistola în care i se explica ca manifestația civica din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat.
Cititi atent comunicatul STS care spune fara echivoc ca demnitarul Juncker a cerut ca dupa aterizare sa fie dus imediat la hotel, evitând aproape ostentativ sa se întalneasca cu Vasilica.

Se anunță o zi interesantă în Parlament: Carmen Dan și 'omul în alb', explicații privind violențele din 10 august

Cu Dragnea la butoane, Romania a ajuns de rasul Europei. Slugile lui sunt nefrecventabile în cancelariile lumii civilizate. În Partidul Socialistilor Europeni, PSD-ul a devenit oaia neagra. Nimeni nu se gândește nici macar sa aiba o strangere de mana cu Dragnea nici daca ar face ulterior o baie in alcool sanitar!!!
Regimul semiinterlop al lui Pablito se apropie cu pași repezi de sfarsit.

Va mai pacali o mica perioada decerebratii mufati la bani publici, dependentii de protecția sociala, va mai primi adeziuni în CEX de la unii baroni dubiosi dar pana la urma Infractorul National va primi ceea ce merita. 
Si Ceaușescu, un om cinstit de altfel, se credea stapan pe situatie.

P.S. Un mesaj pentru doua slugi sinistre de-ale lui Pablito, Misa si Catoiu (cățelușul lui): muștelor fără cap ce sunteți, trimiteți mai repede ANTIFRAUDA să-mi verifice familia! Dar, despre asta, voi reveni pe larg. Veți înțelege cum funcționeaza statul semi-interlop.”, scrie Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.