Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTRE între Cristian Tudor Popescu şi ministrul poreclit 'genunche': Cum a fost ironizat jurnalistul

Cristian Tudor Popescu

Scandal imens în mediul virtual între jurnalistul Cristian Tudor Popescu şi ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Pop. Ironizat în mai multe rânduri de jurnalist, Pop a reacţionat dur.  L-a atacat într-o postare pe pagina sa de Facebook pe CTP. Pop a ascultat o emisiune la radio şi a 'observat' o greşeală de exprimare a lui Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Dezvăluire BOMBĂ a Olguței Vasilescu! Ce STIMULENT financiar vor primi mamele care se întorc la locul de muncă

"Dacă tot e sfârșit de săptămână.....

Domnul Cristian Tudor Popescu mă acuză într-o emisiune la radio că "violez limba română cu perversiuni o dată la câteva zile, la propriu, nu la figurat". Ba mai mult, ca un adevărat profesor, cu accent pe "o", cum îi place domniei sale să zică, sau mai bine zis, ca un cerber al limbii române, nu ezită să intervină și să sancționeze, în direct, greșelile de exprimare ale ascultătorilor. Dar vai, noi, ascultătorii, cum să-l sancționăm pentru greșeala domniei sale: "....90 și din populație nu aveau știință de carte, nu aveau o brumă de cultură..."?

Citește și: O adevărată „BOMBĂ-SEXY”, la Ministerul Apărării! Dovada că astfel de cazuri nu apar doar în România

Tema emisiunii mi-a plăcut: "Problema educației - care este principala problemă a învățământului preuniversitar din România, ce-l ține pe loc?" Mi-a atras atenția, cred, cuvântul "problemă". Mă duce mereu cu gândul la cealaltă semnificație, problemă de matematică, și poate sunt ușor nostalgic acum, dar mereu mi-a plăcut să rezolv probleme, de aceea am și ales sa studiez matematica. Revenind la subiectul emisiunii, problemele din învățământul preuniversitar sunt multiple și diverse. Poate că principala problemă nu o reprezintă manualele sau auxiliarele, dar, cu siguranța, este una dintre ele. Cred că pornind de la ipotezele date, prin calcule și prin raționamente logice, tarele din sistem trebuie rând pe rând identificate și rezolvate", a scris Pop pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.