Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens între doi jurnalişti cunoscuţi: Totul se va termina în sala de judecată

scandal

Scandal imens între doi jurnalişti din România care se va finaliza doar cu ajutorul judecătorilor. Războiul dintre Dan Andronic şi Mălin Bot e unul imens. Andronic a depus acţiunea la Judecătoria Sectorului 1, având ca obiect „pretenții daune morale”. Acesta nu a dorit să precizeze cauza deschiderii acțiunii și nici suma pe care i-o cere lui Mălin Bot. „Nu vreau să comentez nimic, merg doar pe instanță”, a precizat Dan Andronic, anunţă paginademedia.ro.

Citeşte şi: Amănunte incendiare din dosarul lui Gheorghe Ştefan Pinalti: 'Negocia şpaga în chiloţi'

Nici Mălin Bot nu ştie de ce a fost dat în judecată. „Opinia mea este că Dan Andronic prin această acțiune execută mai departe comenzile mafiei politice, de altfel el fiind și inculpat într-un dosar DNA. De altfel, eu, de când am plecat de la EVZ, în mod constat prin diverse acțiuni, a încercat să mă denigreze și să mă intimideze.

Citește și: Un nou protest de amploare anunţat duminică: Mii de oameni şi-au anunţat prezenţa în stradă

Acest proces nu e nimic altceva decât o continuare a lucrurilor pe care le-a făcut până acum și mă așteptam să facă asta, pentru că am spus adevăruri foarte grave despre el, despre parteneriatul lui media penal cu inculpatul fugar Sebastian Ghiță. Am să explic și eu în instanță cum Luminița Cohalmi, șefa postacilor Elenei Udrea, cum ștergea comentariile cititorilor de pe site. Am încredere totală în justiție și sunt convins că instanța de fond și instanța ulterioară vor da niște sentinețe juste și corecte. Dincolo de toate acestea, rămâne o stare de fapt, simplă și incontestabilă: un mogul de presă trimis în jduecată de DNA în dosare cu prejudiciii de zeci de milioane de euro hărțuiește în instanță un amărât de ziarist lăsat pe drumuri de mafia politică.”, a spus Mălin Bot pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.