Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal IMENS între două vedete ale Antenei 1: S-au certat în timpul unei emisiuni

antena 1

Scandal uriaş înte două vedete ale Antenei 1. Totul s-a întâmplat în cadrul unei emisiuni care a fost înregistrată şi urmează să fie difuzată duminică seara.

Deși sunt colegi de pupitru, nu întotdeauna au aceleași păreri atunci când trebuie să jurizeze. Fie că reușesc să analizeze cu ochi critic prestațiile concurenților, fie că sunt uneori copleșiți de emoții, jurații show-ului de la Antena 1 au păreri pertinente, deși se întâmplă să se și contrazică. Așa se va întâmpla și duminica aceasta, de la 22.00, când Mihai Petre și Răzvan Simion ajung să discute în contradictoriu și să se certe în privința uneia dintre prestații, conform spynews.ro.

Citește și: Sfântul Gheorghe a fost interzis într-o țară importantă

De părere că dansul uneia dintre echipe nu a fost chiar bine executat, Mihai Petre va depuncta acest aspect, spre nemulțumirea lui Răzvan. Schimbul de replici dintre cei doi îi va pune pe jar și va aprinde spiritele. „Nu au dansat bine. E dreptul meu să punctez. Cineva nu înțelege că rolul meu aici este să vorbesc despre ce se întâmplă pe scenă”, va spune Mihai. „Nu suntem la mondialele de dans”, va riposta Răzvan, „nu poți să-i jurizezi ca pe niște profesioniști. Nu toți dansează ca tine și pe muzica de la telejurnal”, concluzionează acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.