Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens între o prezentatoare TV şi cel mai cunoscut model din România

scandal

Un nou scandal imens în televiziune. O vedetă TV a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa unui supermodel. Răspunsul a fost pe măsură şi se pare că se va ajunge în faţa judecătorilor. Mădălina Ghenea a luat foc după ce Rocsana Marcu s-a luat de formele ei rotunjite. "Răutate, prostie, frustrare şi invidie", i-a răspuns Ghenea prezentatoarei tv pe care o mai ameninţă şi cu avocaţii.

Citeşte şi: Vasile Blaga a ajuns la DNA, iar Alina Gorghiu s-a ales cu o acuzație gravă

"Ia uite, o filmează iubitul şi lui îi place să o filmeze. Uite, a făcut şolduleţe , dar ce burtă avea! Fii atent, uite, când s-a întors, ai văzut ce burtă avea? Deci e însărcinată, ce burtă umflată are! Sau de la pastele din Italia. Uite catai mai burta are! Deci e mai mare decat posteriorul!", a spus Roxana Marcu în emisiunea pe care o prezintă, la Antena Stars.

Citeşte şi: Ultimele decizii luate de Dacian Cioloș înainte de întâlnirea cu Barack Obama

Mădălina Ghenea, i-a răspuns prezentatoarei tv pe facebook. "Rocsana Marcu, nu îmi explic dacă este vorba de răutate, prostie ,frustrare, invidie sau toate la un loc. Mă jignești incredibil. Îmi este foarte greu să mă cobor la nivelul tău şi să îţi răspund, nu îmi rămâne decât să apelez din nou la avocații mei. Cât despre burtica mea... tu, draga mea, ai oglindă acasă?", a ameninţat Ghenea.

Citește și: VIDEO EXPLICIT Un tânăr îi face sex oral unei fete, în club, pe muzica celor de la Carla’s Dreams / 18 +

Dar tirada Rocsanei Marcu nu s-a oprit aici. "Mititica, eu cred că fata asta a fost o fată simplă, amărâtă, în Slatina. Pentru că altfel n-ai putea sa suferi atât de tare de tine şi toată ziua să postezi numai hoteluri de lux", a mai spus prezentatoarea TV. În replică, Ghenea a asigurat-o că nu profită de milioanele de euro ale lui Matei Stratan şi că, din contră, ea ar fi cea care plăteşte.

Citește și: Super DEZVĂLUIRI din Dosarul Ponta-Ghita/ STENOGRAME

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.