Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens la Botoşani după ce Leo Grozavu a bătut un fotbalist: 'E hidos ce a făcut'

www.sport.ro
Craiova Botosani Liga 1 fotbal

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit despre gestul lui Leo Grozavu de aseară, care l-a lovit pe Golofca la meciul cu Astra, pierdut de echipa sa, 0-3. "Eu îl apar pe Leo cât pot, dar nu pot să îl apăr în faţa unor gesturi care nu au ce cauta în lumea noastră. Nu suntem o echipa mare să renaştem din propria cenuşă. Eu am construit un club după principii corecte şi civilizate. Eu pun preţ pe moralitate.

E foarte greu pentru mine să accept treaba asta. N-am cum să mă calmez acum în condiţiile în care termin sezonul în play-out şi jucătorul îşi ia un pumn în plex. Am numai personalităţi deosebite la echipă. Leo nu merită lotul nostru, după gestul de aseară. Pe termen scurt, poate dă Golofca gol, iar Leo să îl pupe pe frunte. Pe termen lung, trebuie să găsim antidotul prin care să scoatem asemenea gesturi din fotbalul nostru.

Când e liniştit, e adevărat că Leo e un om pe care să îl pui la rană. Când e nervos, e hidos. Eu vreau un antrenor nervos, cu vână, dar să nu se ajungă la gesturi de genul”, a declarat Valeriu Iftime la Sport Total FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.