Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens la Olympique de Marseille: Fanii și conducerea sunt în conflict

www.om,net
Olympique Marseille

Olympique de Marseille este în conflict deschis cu reprezentanții fanilor săi, după ce aceștia ar fi amenințat conducerea clubului și ar fi făcut presiuni asupra lor pentru a demisiona în timpul unei ședințe care a avut loc luni. L’Equipe informează că antrenorul Marcelino ar fi demisionat.

"În urma unei întâlniri care a avut loc luni, 18 septembrie 2023, la Centrul de antrenament Robert Louis-Dreyfus, reprezentanții asociațiilor de suporteri și-au exprimat dorința de a vedea demisia actualei conduceri a OM. S-a amenințat cu un 'război' împotriva lor, atâta timp cât nu demisionează", a precizat marți OM într-un comunicat.

"Conducerea OM crede într-o relație transparentă și regulată cu suporterii săi, iar toată lumea la club - jucători, staff și conducere - consideră că critica face parte integrantă din rolul și onoarea de a reprezenta OM pe teren și în afara lui.

"Pe de altă parte, Consiliul de Administrație al OM nu poate accepta amenințări personale. Membrii săi nu pot tolera atacurile individuale sau orice formă de defăimare publică nefondată. O relație bazată pe intimidare nu poate garanta condițiile minime acceptabile pentru ca Consiliul de Administrație al clubului să continue să investească în transformarea OM."

La scurt timp după acest comunicat, L’Equipe a informat că directorul general al clubului, Pablo Longoria și alți trei lideri ai OM au decis să se retragă temporar din funcție în urma întâlnirii cu reprezentanții asociațiilor de suporteri, aceștia spunând că își acordă timp de reflecție.

Membrii conducerii nu se vor deplasa joi la Amsterdam pentru primul meci al OM în Europa League, împotriva lui Ajax..

Aceași sursă menționează că la doar câteva săptămâni de la sosirea sa, tehnicianul spaniol Marcelino și-ar fi anunțat marți plecarea în fața jucătorilor de la OM, locul său urmând să fie ocupat temporar de Jean-Pierre Papin, care se va afla cel mai probabil pe bancă joi, împotriva lui Ajax Amsterdam.

Marseille ocupă locul patru în Ligue 1, după două victorii și trei remize, dar nu s-a calificat în Liga Campionilor în acest sezon, fiind eliminată în turul al treilea de calificare de Panathinaikos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.