Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens pe Old Trafford: Starurile de la City și United s-au bătut la vestiare, după o ceartă provocată de Jose Mourinho

www.skysports.com
Jose Mourinho

Jucători şi tehnicieni ai echipelor Manchester United şi Manchester City au fost implicaţi, duminică, în incidente la vestiare, după derbiul care a avut loc pe Stadionul Old Trafford, câştigat de formaţia antrenată de Pep Guardiola, cu scorul de 2-1.

Conform presei engleze, scandalul ar fi fost provocat de antrenorul lui United, portughezul Jose Mourinho, care le-ar fi cerut oaspeţilor să săbătorească "mai încet" victoria obţinută, acuzându-i de lipsă de respect pe aceştia. Ederson, portarul brazilian al celor de la City, a avut un schimb de replici în portugheză cu Mourinho, apoi jucători de la ambele echipe au început să se îmbrâncească şi să se lovească, anunță News.ro.

Citește și: Guardiola l-a bătut pe Mourinho: Manchester City a câştigat derby-ul cu United, scor 2-1

Atacantul belgian al gazdelor, Romelu Lukaku, ar fi aruncat o sticlă către Mikel Arteta, rănindu-l la faţă pe secundul lui Guardiola. Un alt membru al stafului lui City, un fizioterapeut, a fost şi el rănit uşor. Mourinho a fost lovit cu o sticlă de plastic.

Potrivit marca.com, a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru calmarea spiritelor.

Manchester City a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în ultimul meci al etapei a XVI-a a campionatului Angliei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de David Silva ’43 şi Otamendi ’54. Pentru United a înscris Rashford, în minutul 45+2.

Manchester City este lider în clasament, cu 46 de puncte, iar Manchester United ocupă locul doi, cu 35 de puncte. Pe poziţia a treia se află Chelsea Londra, cu 32 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.