Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal imens şi acuzaţii dure între Mălin Bot şi Sabin Orcan: Cei doi s-au luat de la bani

scandal

Scandal imens şi acuzaţii dure pe o reţea de socializare. Protagonişti doi jurnalişti, foşti colegi. Este vorba despre Mălin Bot şi Sabin Orcan. Primul l-a atacat pe Orcan după ce acesta şi-a cumparat o maşină.

Citește și: Pe banii noștri! Fostul soț al Olguței Vasilescu face încă o numire controversată la ASF

"Un fost bun prieten, "mare ziarist", a fost si el la Timisoara, in timp ce eu protestam alaturi de cateva zeci de patrioți, impotriva coruptiei, la sediul PSD. Eu venisem la protest. El venise sa isi ia in primire cadoul de Craciun: Un superb SUV BMW albastru, de zeci de mii de euro. El si-a multimit patronul atunci cand acesta i-a cerut decizii importante. Eu am "dezamagit" acelasi patron, atunci cand am ales sa spun ce imi dicteaza constiinta si sa refuz sa fac jocurile coruptilor.

Citește și: De unde atâția bani?! Averea URIAȘĂ a lui Liviu Tit Brăiloiu, parlamentarul PSD care a înjurat-o pe senatoarea USR, Florina Presada

Fiecare cu alegerile lui. El cu bolidul de lux, eu cu 11 luni de #rezist. Eu sunt foarte mandru de alegerea mea si de o mie de ori daca s-ar întoarce timpul, de o mie de ori eu aș proceda exact la fel. 11 luni m-am aflat langa oameni superbi, patrioți excepționali care iubesc Romania din tot sufletul. A fost o onoare pentru mine sa fiu alaturi de astfel de oameni. Va multumesc din suflet pentru îndârjire tuturor celor alaturi de care am stat în ploaie, vânt, ninsoare sau arșiță la toate protestele din Piața Victoriei, de la Parlament, de la sediile PSD si ALDE, de la Inalta Curte, de la Ministerul Justitiei sau Ministerul de Interne, va multumesc din suflet celor alaturi de care am stat la protestele din Timisoara. Veti vedea ca viitorul e al nostru, nu al coruptilor din Parlament si nici al slugilor lor media. Veti vedea. Aveti incredere si nu cedati. Binele invinge in cele din urma", a tunat Mălin Bot pe facebook la adresa fostului său coleg.

Citeşte şi: ALERTĂ la Moscova! Un autobuz a intrat în mulțime, cu viteză: Cel puțin 5 morți și 15 răniți / VIDEO ȘOCANT

Sabin Orcan nu a rămas dator şi i-a răspuns pe măsură lui Mălin Bot. "La noi a venit Moșu’. Să fiți și voi la fel de cuminți! LATER EDIT: Un calcul simplu pentru spălații pe creier nimeriți din greșeală pe-aici. Mașina e în leasing, rata e de vreo 800 de euro pe lună, la veniturile familiei de aproximativ 5.000 de euro pe lună. Ne scuzați că nu suntem ipocriți și că ne permitem din munca noastră ceva mai mult decât o Dacie!", a scris Orcan pe facebook.

Sabin Orcan și Mălin Bot au fost colegi la Adevărul și la România Liberă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.