Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Botoșani! Nouă persoane au fost reținute după un conflict cu arme albe

news.ro
masina politie

Nouă persoane implicate în conflictul care a avut loc sâmbătă în municipiul Botoşani au fost reţinute pentru 24 de ore, iar un tânăr participant la scandal a fost internat pentru a i se face o expertiză care să stabilească dacă a avut discernământ, conform news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele a nouă persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 de ani, din judeţul Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.
“Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 februarie, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între aceştia a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc şi au distrus bunuri care se aflau în zonă”, conform poliţiştilor.
În timpul conflictului persoanele reţinute au folosit arme albe, iar 8 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
”Totodată, unul dintre tinerii implicaţi în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului”, au precizat poliţiştii.
Persoanele reţinute au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc scandalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.