Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în centrul municipiului Caransebeş: Cinci bărbaţi s-au luat la bătaie, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale

Cinci bărbaţi au fost duşi la Poliţie pentru cercetări, marţi după-amiază, în urma unui scandal în care aceştia s-au lovit reciproc, în centrul municipiului Caransebeş, unul dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre incident printr-un apel la numărul de urgenţă 112, aceştia deplasându-se imediat la faţa locului. Oamenii legii au aplanat starea conflictuală şi au restabilit ordinea şi liniştea publică, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, potrivit agerpres.ro.

"La faţa locului au fost identificaţi cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 43 de ani, care ar fi fost implicaţi în altercaţie, aceştia agresându-se fizic reciproc, în urma agresiunii unul din cei cinci, de 23 de ani, necesitând îngrijiri medicale, fără a rămâne internat la spital. Cei cinci bărbaţi implicaţi în altercaţie au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări", a precizat sursa citată.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, ancheta fiind supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.