Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în Comisia de Control SRI: acuzații grave la adresa lui Claudiu Manda

stiripesurse.ro
Claudiu Manda

Comisia de Control SRI a intrat într-un con de umbră, dar scandalul între putere și opoziție continuă. Deputatul USR, Lucian Viziteu, îl acuză pe Claudiu Manda că singurul său rol la conducerea Comisiei SRI a fost să faciliteze negocierile între Liviu Dragnea și conducerea SRI, iar pentru că s-a achitat bine de sarcini acum a primit un loc pe lista la europarlamentare a PSD.

Citește și: Dosarul Tel Drum, BLOCAT de SIIJ înainte de a fi soluționat - Procurorii nu au trimis documentele pentru a fi soluționat conflictul de competență - SURSE

“Claudiu Manda va fi pe lista PSD pentru Parlamentul European ca răsplată pentru faptul că în ultimul an și jumătate a blocat practic activitatea comisiei astfel încât parlamentarii nu au realizat un control real în ceea ce privește activitatea Serviciului Român de Informații, atenționează deputatul USR, Lucian Stanciu-Viziteu.

“În tot acest timp Manda a părut să aibă rolul pe care îl avea și șoriciul domnului Dragnea: acela de mediator între SRI și liderul PSD. În tot acest timp, în ciuda atenționărilor mele, domnul Manda a insistat ca toate ședințele comisiei de control a SRI să fie înregistrate de ofițeri ai serviciului de informații. În tot acest timp, în ciuda solicitărilor mele repetate, Claudiu Manda a refuzat să permită audierea Lui Liviu Dragnea și a fostului președinte Traian Băsescu, oameni care putea oferi informații despre chestiuni anchetate de comisie”, arată Viziteu.

Lucian Stanciu-Viziteu a propus în trecut de numeroase ori audierea la comisie a fostului președinte și a actualului lider PSD, însă majoritatea PSD-ALDE-UDMR coodornată de Claudiu Manda s-a opus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.