Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în direct între Mariana Rarinca şi soţia unui liberal: Vorbe grele şi acuzaţii GRAVE

scandal

Scandal imens în direct la România TV între soţia unui fruntaş liberal şi Mariana Rarinca. Soţia fostului parlamentar PDL, Mircea Toader, Dominica Toader s-a enervat când a auzit acuzaţiile lui Rarinca, i-a luat din mână telefonul soţului ei şi a intervenit în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Mariana Rarinca a spus că judecătoarea Livia Stanciu care a fost la Înalta Curte ar avea o legătură de prietenie cu familia Toader şi că aceasta ar fi ajuns în funcţie recomandată de Toader lui Traian Băsescu. Dominica Toader a luat foc şi i-a adus mai multe acuzaţii lui Rarinca.

DOMINICA TOADER Pentru că este doamna Rarinca la telefon. Soţul dumneaei a avut un proces pe care l-a câştigat. Doamna a ameninţat-o pe colega ei şi a ameninţat-o cu Livia Stanciu. E adevărat doamna Rarinca depre faptul că aţi ameninţat avocaţi cu doamna Livia Stanciu. Soţul dvs a avut-o avocat pe Luminiţa Stafire?

MARIANA RARINCA Da!

DOMINICA TOADER Aţi ameninţat-o cu Livia Stanciu?

MARIANA RARINCA Nu!

DOMINICA TOADER E! Vă aduc eu martori. Un coleg i-a făcut un bine şi iată de aici ce poate să facă. Asta poate să facă această femeie. Femeia asta nu avea legătură cu avocaţi şi judecători. Eu m-am săturat ca de luni de zile să se spună acest lucru. Dă ea cu ochii de mine la tribunal. Aă apună adevărul, nu să mintă. Aşa i-am spus şi doamnei Udrea dacă spune ceva, să vină cu probe. Azi am vorbit cu doamna Udrea. ne-a auzit tot tribunalul. ce prostiile astea domn'e. Nu am avut niciodat[ proces la }nalta Curte, la completul doamnei Livia Stanciu. Numai aberaţii se spun. Minte cu neruşinare această femeie. Nu am nicio legătură cu doamna Stanciu. Aţi spus că m-aţi văzut în casă la Livia Stanciu. Minţiţi.

MARIANA RARINCA Nu am spus asta.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.