Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în familie - Gigi Becali, acuze dure la adresa finului Pandele: 'Un trădător'

Realitatea sportiva
Becali Pandele

După ce echipa finanțată de Primăria Voluntari a votat împotriva propunerilor lui legate de eliminarea regulii jucătorului U21 și a barajului pentru Conference League, Gigi Becali l-a caracterizat pe finul său de cununie, Florentin Pandele, ca fiind "sclav și trădător".

FCSB a avut doar 7 aliati, 7 echipe au votat impotriva (printre care si FC Voluntari), iar alte doua s-au abtinut.

„FC Voluntari – sclav si tradator. Cine e stapan acolo e tradator si sclav, ca sa stie. Ca sa auda la televizor toata lumea despre sclavi si tradatori. El, Voluntariul, zice ca nu. El vrea sa fim obligati. Dar, de ce, ma, sa fim obligati?”, a declarat Gigi Becali, marti, la Adunarea Generala a LPF.

Relația dintre familia Becali și familia Pandele-Firea (având în vedere că Gigi Becali este nașul de cununie al cuplului Pandele-Firea) nu este străină de scandaluri. În mai anul trecut, primarul din Voluntari a fost acuzat de către Gigi Becali că echipa FC Voluntari ar fi jucat împotriva CFR Cluj pentru a primi recompense financiare de 1.500 de euro din partea primăriei și 3.000 de euro de la CFR Cluj.

“Rog institutiile statului abilitate sa inceapa una sau mai multe anchete daca ceea ce a spus patronul FCSB e adevarat si daca intr-adevar le-au fost promise 1.500 de euro dublate de alte 3.000 de euro din alte resurse cei care au facut lucrul acesta sa plateasca.

Eu nu am o asemenea informatie, noi stiu ca suntem cu salariile la zi, facem eforturi extraordinar de mari si suntem foarte atenti la banii care se cheltuie. Daca e adevarat rog institutiile statului sa faca o ancheta in acest sens. FC Voluntari este o societate comerciala, asa cum este si FCSB. Primaria Voluntari are in jur de 16 societati.

Are un buget pe care si-l administreaza clubul, are independenta fata de primarie. Nu avem cum sa dam prime. S-au dus bani numai de la directii ale primariei prin parteneriate. Banii sunt pentru ingrijirea terenului, pentru deplasari, nu pentru salarii. Nu poate primaria Voluntari din buget sa spuna va dam prima de 1.500 de euro ca sa bateti pe X sau pe Y”, a spus Pandele, la Digi Sport.

“E posibil ca ceea ce spunea patronul FCSB sa fie adevarat. Eu rog institutiile statului sa faca ceva. Cea mai mare avere pe care eu o las celor cinci baieti ai mei este onoarea. Imi respect rudele si tin foarte mult la ele.

Cand nasul meu Gigi Becali a primit condamnare si a trebuit sa plece la puscarie eram langa Gheorghe Hagi si plangeam amandoi. Cum este posibil sa fiu acuzat de nasul meu? Tu ca nasul meu spui asemenea acuze despre mine? Cand primesti o informatie o verifici cel putin din trei locuri, nu te apuci sa faci declaratii doar de dragul de a face declaratii. Cel mai mult m-a deranjat atitudinea nasului me”, a mai spus Pandele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.