Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în fotbalul spaniol - Antoine Griezmann a anunţat Atletico Madrid că nu se prezintă la pregătiri

www.espnfc.com
Antoine Griezmann

Francezul Antoine Griezmann a anunţat clubul Atletico Madrid că nu se va prezenta duminică în cantonament pentru pregătirile în vederea noului sezon, informează Marca.

Vineri, Atletico a acuzat FC Barcelona şi pe Griezmann de lipsă de respect faţă de gruparea madrilenă şi faţă de suporterii săi. "La 14 mai, Antoine Griezmann i-a informat pe Miguel Angel Gil Marin, pe Diego Simeone şi pe Andrea Berta de decizia lui de a părăsi clubul la finalul sezonului. În zilele ce au urmat întâlnirii, Atletico Madrid a înţeles că Barcelona şi jucătorul ajunseseră la un acord încă din luna martie, mai exact în zilele de după manşa a doua a întâlnirii cu Juventus din Liga Campionilor. Ei au negociat termenii unui astfel de înţelegeri încă de la jumătatea lunii februarie", a precizar Atletico Madrid.

Clubul din Madrid a confirmat întâlnirea dintre preşedintele Miguel Angel Gil Marin şi directorul executiv al FC Barcelona, Oscar Grau: "Domnul Grau şi-a exprimat intenţia ca, odată ce clauza de reziliere a contractului jucătorului a scăzut de la 200 de milioane la 120 de milioane de euro, să ceară o amânare a plăţii sumei sus-menţionate a clauzei de reziliere, valabilă de la 1 iulie. Bineînţeles, răspunsul clubului Atletico Madrid a fost negativ, înţelegând că atât Barcelona, cât şi jucătorul au dat dovadă de lipsă de respect faţă de gruparea noastră şi faţă de suporterii săi. Ca urmare, azi (n.r. – vineri), Atletico Madrid i-a cerut jucătorului, prin sora sa, prin agent şi prin avocatul său, să se prezinte, duminică, la cantonament, în vederea reluării antrenamentelor pentru noul sezon, în concordanţă cu prevederile contractului său".

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că directorul general al clubului catalan, Oscar Grau, s-a întâlnit, joi, cu preşedintele clubului Atletico Madrid, Miguel Angel Gil Marin, pentru a discuta transferul lui Antoine Griezmann.

Marca notează că Barcelona va plăti clauza de reziliere a contractului francezului cu Atletico, de 120 de milioane de euro, dar caută o modalitatea de a reduce taxele care ar trebui achitate în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.