Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL în Germania: Vicecancelarul o atacă dur pe Angela Merkel

Sigmar Gabriel Angela Merkel

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel se distanţează în continuare de politicile privind migraţia ale coaliţiei aliatului său, cancelarul Angela Merkel, spunând, într-un interviu ce va fi difuzat duminică seara la televiziunea ZDF, că partidul ei ''a subestimat provocarea'', relatează agenţia DPA.

''Noi am spus întotdeauna că este ceva de neimaginat ca Germania să primească un milion de persoane în fiecare an'', a declarat Gabriel, şeful Partidului Social-Democrat (SPD).

Citește și: S-a îmbrăcat transparent și a prezentat rubrica meteo: Gafă de prezentatoare TV / VIDEO

Gabriel a criticat-o pe dna Merkel din cauza folosirii repetate a sloganului motivaţional ''Putem face aceasta'', estimând că nu este suficient.

''În schimb, am putea stabili condiţii corecte, astfel încât să putem gestiona în prezent problema'', a afirmat vicecancelarul, adăugând că aliaţii săi din coaliţie - Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi Uniunea Creştin-Socială (CSU), ramura bavareză a CDU - au blocat în mod repetat astfel de eforturi.

Citește și: Ei sunt românii care-și vând nunta pe OLX

Angela Merkel a folosit prima dată sloganul în momentul de vârf al crizei migraţiei, când mii de refugiaţi luau calea Germaniei în fiecare zi.

Un sondaj publicat în iulie arăta că 48 % dintre germani nu sunt de acord cu sloganul dnei Merkel (''Putem face aceasta''). Liderul CSU a respins şi el sloganul cancelarului german, informează agerpres.ro.

Citește și: Cum s-a ajuns la cea mai mare sinucidere în masă din istorie. Aproape 1000 de oameni și-au pus concomitent capăt vieții

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.